onsdag 5. desember 2012

London-tips

Hei!

Noen har etterspurt gode London tips, og her kommer mine:


Portobello market i Notting Hill. Kjempekoselig marked med små butikker og stands hvor de selger antikke møbler, interiørskatter, klær, smykker, mat osv. Jeg fant et par julegaver der som fikk bli med hjem i kofferten ;)


Westfield shopping center. Husker å ha lest at det er Europas største kjøpesenter. 

 Jeg fikk julestemning da jeg var der, nydelig pyntet med lys i takene og ellers flott utformet og innredet. Enormt stort, men samtidig gir det ikke følelsen av "kaos" som mange andre senter gjør. Fine butikker, både dyre og mer vennlige priser ;) 

IMAX, Englands største kino. Hvis man finner tid og har lyst, kan jeg anbefale å ta turen dit. Vi så Skyfall (den nye James Bond filmen), og du føler nesten at du er med i filmen - filmlerretet er enormt!! 

Veldig godt å hvile beina etter x antall km med vandring i Londons gater, så kino var helt perfekt for oss.

For å komme til Imax, tar du undergrunnen til Waterloo. 

Vi bodde i Camden, og der har man også Camden Market. Veldig kjekt :)

Ellers er jo Oxford street et must, ikke bare for shoppingen - men også de vakre julegatene :) 

Victoria`s Secret har nylig åpnet i Bond street, der måtte vi selvfølgelig innom. Lillywhites i Regent Street anbefales hvis du er ut etter treningstøy. Flere etasjer med sportstøy til både liten og stor, til en rimelig pris. Her kan man gjøre en del kupp. 

Primark var vi også innom, mye folk! Alt er veldig billig, men usikker på om kvaliteten er så bra (greit nok, kanskje?) Man kan uansett gjøre unna noen kupp der også. 

Kjøpesenteret Harrods måtte vi besøke også, veldig flott og strenge vakter overalt. Designbutikker på rekke og rad, og prisene var deretter. Mange mennesker, ga litt klaustrofobisk følelse å være der midt i førjulsstria. Men absolutt gøy å ha vært der. Stort utvalg av juledekor. 

Vi spiste frokosten på kjeden Pret A Manger, veldig god kakao der (og gode baguetter).
 Dessuten gir de overskuddet til hjemløse, noe som er veldig bra selvfølgelig.

Ellers gikk det mest i asiatisk mat og gode desserter.

Vi var ikke på noen spesielle turistattraksjoner, siden vi alle har vært i London tidligere. Det ble heller ikke musical denne gangen, det får bli til neste gang. 

Sist jeg var i London, så vi Mamma Mia - veldig bra og fin opplevelse! 

Jeg fikk handlet neste alle julegavene og bittelitt til meg selv også, kjempefornøyd!


Anbefaler å ta turen!


Klem C

1 kommentar:

  1. Det høres ut som om du har hatt en stårlende tur til London :) Jeg elsker den byen og skulle gjerne tatt turen dit igjen om ikke så altfor lenge.

    Ønsker deg en fin førjulstid!
    Klem

    SvarSlett

Jeg blir superglad for hyggelige kommentarer fra dere :)